Tulevaisuusvalmennus, Satakunta

10.1.2023 10:00

Satakunta

Asiakasymmärrys ja kuluttajien ostokäyttäytyminen -polun sisältö

Kokonaisuus pitää sisällään 3 lähipäivää ja yhden valtakunnallisen webinaarin.

Lähipäivä 1: 7.2. klo 12.00-15.30 Puhetta ruoasta, Miten ja miksi? Mitä kauppa vaatii tuottajalta / elintarvikeyrittäjältä

  • Miksi olemme koolla, kokonaiskäsitys Satakuntalaisesta ruokaketjusta, valmentajien esittäytyminen.
  • Osallistujien esittäytyminen, suoraan syvään päähän – hissipuhe kylmiltään.
  • Satakunnan osuuskaupan puheenvuoro, Jussi Kaartinen ja Jani Ranta, Millaisia mahdollisuuksia kauppa luo ruokaketjun yrityksille?
  • Kahvit ja verkostoitumista
  • Mahtava yritystarina, Sofia Latvajärvi
  • Orientaatio 7.3. päivään

Paikka: Kulttuurikulma, Gallen-Kallelankatu 8, Pori

Kahvit noin klo 14.

Lähipäivä 2: 7.3. klo 12.00-15.30 Puhetta ruoasta teema jatkuu. Miten parannan ruokaketjun imagoa?

  • Näkymiä ruokavalintoihin ja maistiaiset sekä palautteet 7.2.
  • Ruokatrendit ja katsaus ajankohtaisiin ilmiöihin
  • Ruokaketjun imagon nostamine, millainen imago on satakuntalaisella maatilalla. Jarkko Storberg, Mari Koskela
  • Miltä ruokaketjunimago näyttää kaupan näkökulmasta? Mika Marttila
  • Tehtävän purku
  • Kahvit ja verkostoitumista
  • Yritystarina
  • Ruokaketjuvalinnat siivittävät elämäntapoja, miksi hyvinvoiva asiakas on tärkeä?
  • Asiakaskokemuksia vuosien varrelta, Maija Willman
  • Orientaatio, verkkoalustan käyttö

Paikka: LähiTapiola, Kalliokatu 2, Rauma

Kahvit noin klo 14.

Valtakunnallinen webinaari 21.3. klo 10.30-12 Puhetta ruuasta, Miten tarinoita rakennetaan? S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho

Valtakunnallinen webinaari 31.3. klo 12-13.30 Tunnetta ja tarinoita,  Yhteishyvän päätoimittaja Sanna Suokko SOK

Lähipäivä 3: 18.4. 12.00-15.30 Puhetta ruoasta, Miten parannan ruokaketjun imagoa 2.0

  • Töiden esittely, miten paransin toimintaani?
  • Satakuntalaisen ruokaketjun tulevaisuuden aluekehitys, Krista Tupala, Satakuntaliitto
  • Mistä euroja investointeihin, Annina Luotonen, ProAgria Länsi-Suomi
  • 16 makua Satakunnasta, Pasi Kuronen, Liemi & Linssi
  • Kahvittelu
  • Ylpeys omasta maakunnasta ja ruokamatkailu
  • Uskomattomia yritystarinoita, Simo Larmo, Birkkalan tila ja Ravintorengas, Sanna Herttua
  • Todistusten jako ja jatkotoimenpiteet – verkkoalusta

Paikka: Kulttuurikulma, Gallen-Kallelankatu 8, Pori

Kahvit noin klo 14.

ProAgrian valmentajat Anna Kari ja Annina Luotonen

  anna-kari-2.jpg (11 KB)  annina-luotonen-uusi.jpg (20 KB)

Anna on ruoka-alan vahva ja positiivinen moniottelija. Hänellä on laajat kontaktit ruokaketjun eri toimijoihin ja kokemusta ruokaketjun hankkeista sekä ruokakasvatuksesta. Anna <3 lähiruoka. ”Valmentajana pystyn ottamaan huomioon erilaiset toimijat ja tuomaan jokaisesta parhaat puolet esille.”

Anninalla on pitkän linjan kokemus kehittyvien yritysten parissa toimimisesta, erityisesti ruokaketjun yritykset ja lähiruoka ovat lähellä sydäntä. ”Uskon että vahvan ammatillisen osaamisen lisäksi vahvuutta valmennukseen tuo taustani maajoukkueurheilijana”.

Molemmilla valmentajilla on omakohtainen kontakti alkutuotantoon kotitilojen kautta. ”Tämä ymmärrys auttaa meitä tunnistamaan haasteet ja arvostamaan ainutlaatuista ruokaketjuamme. Vastuullinen, kannattava ja kehittyvä ruokaketju on meidän kaikkien yhteinen asia.”

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

10.1.2023 10:00

Päättyy:  

31.5.2023 23:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Satakunta