Tulevaisuusvalmennus, Satakunta

10.1.2023 10:00

Satakunta

Tulevaisuusvalmennuksen valmentajakokoonpano ProAgria Länsi-Suomesta

Johtaminen ja strategia -polun valmentajat

Veli-Matti Jalli ja Jarkko Storberg

veli-matti-jalli.jpg (22 KB) jarkko-storberg.jpg (56 KB)

Veli-Matti on talouden sekatyömies, joka on ehtinyt jo katsoa maataloutta maidontuottajana, maatalousalan opettajana ja maatilojen rahoituspäällikkönä. ”Nyt saa soveltaa teoriaa ja käytäntöä”, iloitsee talousasiantuntija Veli-Matti.

Jarkko Storbergilla on monipuolista osaamista maataloudesta strategian, talouden sekä toiminnan neuvontaan jo useammalta vuosikymmeneltä.

Ilmastoviisas maatilayritys -polun valmentajat

Anu Ellä ja Mari Koskela

anu-ella.jpg (66 KB)  mari-koskela_uusi.jpg (15 KB)

Anu Ellä on nurmituotannon huippuasiantuntija, jolla on myös vahva käytännön näkemys ruohonjuuritasolta. Anu on kouluttanut vuosien ajan hiiliviljelyyn ja nurmeen liittyviä teemoja pienryhmissä ja erilaisissa valmennuksissa.

Mari Koskela työskentelee peltokasvien parissa asiakastyössä ja kasvintuotannon palvelupäällikkönä ProAgria Länsi-Suomessa.

Asiakastieto ja kuluttajien ostokäyttäytyminen -polun valmentajat

Anna Kari ja Annina Luotonen

  anna-kari-2.jpg (11 KB)  annina-luotonen-uusi.jpg (20 KB)

Anna on ruoka-alan vahva ja positiivinen moniottelija. Hänellä on laajat kontaktit ruokaketjun eri toimijoihin ja kokemusta ruokaketjun hankkeista sekä ruokakasvatuksesta. Anna <3 lähiruoka. ”Valmentajana pystyn ottamaan huomioon erilaiset toimijat ja tuomaan jokaisesta parhaat puolet esille.”

Anninalla on pitkän linjan kokemus kehittyvien yritysten parissa toimimisesta, erityisesti ruokaketjun yritykset ja lähiruoka ovat lähellä sydäntä. ”Uskon että vahvan ammatillisen osaamisen lisäksi vahvuutta valmennukseen tuo taustani maajoukkueurheilijana”.

Molemmilla valmentajilla on omakohtainen kontakti alkutuotantoon kotitilojen kautta. ”Tämä ymmärrys auttaa meitä tunnistamaan haasteet ja arvostamaan ainutlaatuista ruokaketjuamme. Vastuullinen, kannattava ja kehittyvä ruokaketju on meidän kaikkien yhteinen asia.”

Valmennuksissa puheenvuoroja myös yhteistyökumppaneilta Satakunnan Osuuskaupasta, Osuuskauppa Keulasta ja LähiTapiola Länsi-Suomesta.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   10.1.2023 10:00
Päättyy:   31.5.2023 23:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Satakunta