Tulevaisuusvalmennuksen polut Pirkanmaa

10.1.2023 08:00

s_pirkanmaa_netti.png (22 KB)

Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 210000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3000 työntekijän voimin.

Paikallinen ruoantuotanto on meille Pirkanmaan Osuuskaupassa ensiarvoisen tärkeää, sillä omilta kulmilta tuleva ruoka on puhdasta ja luo alueellemme työpaikkoja. Lähiruokaa löytyy Pirkanmaan S-kaupoista jo 3000 tuotteen verran – ja lisää tulee koko ajan. Lähituottajiemme apuna työskentelee oma lähiruokalähettiläämme, jonka työstä voit lukea lisää täällä: https://pirkanmaanosuuskauppa.fi/vastuullisuus/lahiruoka/

lahitapiola_pirkanmaa_rgb_sininen.jpg (37 KB)

LähiTapiola Pirkanmaa

LähiTapiola Pirkanmaa tarjoaa omistaja-asiakkailleen vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palveluita. Elämänturvayhtiönä teemme pirkanmaalaisten arjesta turvallisempaa, terveellisempää ja taloudellisesti menestyksekkäämpää. Olemme maatila-, henkilö- ja yritysasiakkaidemme tukena silloinkin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Palvelemme paikallisesti ja henkilökohtaisesti – lähellä sinua. Meillä on jo yli 100 000 omistaja-asiakasta ja palvelemme 13 toimistolla 15 kunnan alueella Pirkanmaalla.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   10.1.2023 08:00
Päättyy:   15.4.2023 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi