Tulevaisuusvalmennus, Etelä-Savo
10.1.2023 10:00
Etelä-Savo
Tervetuloa Tulevaisuusvalmennukseen! -aloitustilaisuus 10.1.2023 klo 9.30-14 Sokos Hotelli Vaakuna, Porrassalmenkatu 9, Mikkeli
Johdantona Tulevaisuusvalmennukseen pidettiin aloitustilaisuus Mikkelissä/etänä, jossa kuultiin mm. valmennuksen teemoista, hyödyistä ja sisällöistä. Tutustuttiin valmentajiin sekä toteuttajaorganisaatoiden toimintaan ja tavoitteisiin Etelä-Savon alueen yrittäjien kilpailukyvyn, kannattavuuden ja varautumisen edistämiseksi.
Valtakunnallisessa stream-osuudessa kuultiin lisäksi inspiroivia puheenvuoroja yrittäjiltä sekä yhteistyökumppaneiltamme. Kuuntele stream-tallenne!
Aloitustilaisuuden ohjelma:
- 9.30 Tervetulokahvit
- 10.00 Tervehdykset valtakunnallisesti – stream
ProAgria Keskusten Liitto, SOK, LähiTapiola, yrittäjäpuheenvuoro - 11.00 ProAgria Etelä-Savo ruoantuotannon ja ruoka-alan yrittäjyyden kehittäjänä. Toimitusjohtaja Heikki Pahkasalo
- 11.20 Yhteistyökumppanin terveiset – Osuuskauppa SuurSavo. Toimitusjohtaja Ari Miettinen
- 11.40 Yhteistyökumppanin terveiset – LähiTapiola Savo-Karjala. Liiketoimintajohtaja Tuomas Sinkko
- 12.00 Lounas
- 12.45 Tulevaisuusvalmennus Etelä-Savossa – kenelle sopii ja mitä hyötyä
- 12.55 Tulevaisuusvalmennus – Strategia ja johtaminen
Talouden ja johtamisen erityisasiantuntija, Arto Karila, ProAgria Etelä-Savo - 13.10 Tulevaisuusvalmennus – Asiakasymmärrys ja ruokatrendit. Toiminnanjohtaja, yritysasiantuntija Sanna Lento-Kemppi, Etelä-Savon
maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ProAgria Etelä-Savo - 13.25 Tulevaisuusvalmennus – Ilmastoviisas ruoantuotanto.
Luomukasvituotannon asiantuntijat Eeva-Liisa Neuvonen ja
Tero Tolvanen, ProAgria Etelä-Savo - 13.40 Päivän päätössanat – Tulevaisuusvalmennukseen ilmoittautuminen
Iltapäiväkahvi, jonka jälkeen kotimatkalle n. klo 14.00
Tilaisuus on maksuton, ja voit osallistua siihen paikan päällä tai Teamsilla.
Tarjoilujen järjestämiseksi tarvitsemme ilmoittautumisesi viimeistään 5.1.2023. Etäosallistujille lähetetään osallistumislinkki sähköpostilla edellisenä päivänä.
Tervetuloa!