Miten tehdään pellolla #syötävänhyvää säilörehua emolehmille? -webinaari 30.10.2024

30.10.2024 10:00

Teams

Tervetuloa sukeltamaan emolehmien ruokintaan!

Järjestämme kaksiosaisen webinaarisarjan emolehmien ruokinnasta ja syötävän hyvästä säilörehusta. Toisessa osassa kuulet, miten tehdään pellolla syötävän hyvää säilörehua emolehmille.

Syötävänhyvän säilörehun ajatus on tuottaa pellolla sitä, mitä eläimet tilaavat. Siinä on huomioitu mm.

  • tilan ruokintastrategia ja ympäristö
  • maan kasvukunto ja sopiva nurmiseos
  • valkuainen, kuitu ja sulavuus ja näiden perusteella sopiva lannoitus ja oikea korjuuajankohta
  • rehun säilyminen 3+1 taktiikalla: happamuus, hapettomuus, hygienia ja huolellisuus

Syötävän hyvän säilörehun yrittäjä huomaa myös pankkitilin saldossa - vähemmän työtä ja kuluja sekä enemmän tuottoa ja hyvinvointia sekä eläimille että yrittäjälle itselleen.

Tervetuloa webinaariin kuuntelemaan ja keskustelemaan emolehmätilojen säilörehutarpeista. ProAgria Etelä-Suomen asiantuntijat Henna Aapro (nurmentuotanto) ja Salla Rautio (nautojen ruokinta) käyvät läpi emolehmien ruokintaa, säilörehun laatua ja rehuntuotantoa.

Webinaari toteutetaan yhteistyössä HKFoodsin kanssa. 

 

Webinaarin ensimmäinen osa järjestetään 16.10.:

Mitä on #syötävänhyvä säilörehu? Miksi emolehmille pitäisi olla syötävän hyvää säilörehua?

 

Webinaarit tallennetaan ja jaetaan kaikille ilmoittautuneille.

Webinaarit järjestää  Kestävästi ja vastuullisesti toimiva maatila -hanke  

Valitse osallistujamäärä ja klikkaa Ilmoittaudu
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 29.10.2024 10:00

Määrä:


fi-euroopan-unionin-osarahoittama_pantone.jpg

Ajankohta

Alkaa:   30.10.2024 10:00
Päättyy:   30.10.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams