Itse tehtyä mozzarellaa ja etikkajuustoa

11.6.2025 16:00

ProAgria Länsi-Suomen toimisto

Itse tehtyä mozzarellaa ja etikkajuustoa

 

Juustojen valmistus on mukavaa puuhaa. Kotitekoiset juustot syntyvät helpoista raaka-aineista näppärästi kotikeittiössä.

Tässä työpajassa harjoitellaan valmistamaan mozzarellaa itse sekä tutustutaan yksinkertaisen etikkajuuston valmistukseen. Etikkajuusto toimii myös pikamozzarellana, jos aika ei riitä perinteisen mozzarellan valmistamiseen.

Kurssin hinta on 30€ ja kurssihinta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä,sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin sekä ohjeet. Ilmoittautuminen on sitova.

Mukaasi voit pakata esiliinan, sisäkengät ja purkin juuston kotiin viemistä varten. 

Järjestämme illan aikana kaksi saman sisältöistä työpajaa aiheesta klo:16:00-18:00 ja klo:18:15-20:15. Yhteen työpajaan mahtuu 10 osallistujaa.

Lisätietoja Janita Kylänpää

janita.kylanpaa@proagria.fi

p. 050 66 471

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valitse osallistujamäärä ja klikkaa Ilmoittaudu
Ilmoittautuminen
Hinta
Määrä

Mozzarella työpaja 11.6

30,00 € (23,90 € +ALV 25.5%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   11.6.2025 16:00
Päättyy:   11.6.2025 20:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

ProAgria Länsi-Suomen toimisto

Vahdontie 91
20320 Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet