Itse tehtyä mozzarellaa ja etikkajuustoa
7.6.2023 16:00
ProAgria Länsi-Suomen toimisto
Itse tehtyä mozzarellaa ja etikkajuustoa
Turun ruokaviikoilla 5.–18.6. juhlitaan turkulaista ruokaa!
Juustojen valmistus on mukavaa puuhaa. Kotitekoiset juustot syntyvät helpoista raaka-aineista näppärästi kotikeittiössä.
Tässä työpajassa harjoitellaan valmistamaan mozzarellaa itse sekä tutustutaan yksinkertaisen etikkajuuston valmistukseen. Etikkajuusto toimii myös pikamozzarellana, jos aika ei riitä perinteisen mozzarellan valmistamiseen.
Kurssin hinta on 30€ ja kurssihinta maksetaan maksukortilla saavuttaessa kurssille,sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin sekä ohjeet. Ilmoittautuminen on sitova.
Mukaasi voit pakata esiliinan, sisäkengät ja purkin juuston kotiin viemistä varten.
Järjestämme illan ( 7.6) aikana kaksi saman sisältöistä työpajaa aiheesta klo:16:00-18:00 ja klo:18:15-20:15. Yhteen työpajaan mahtuu 10 osallistujaa.
Lisätietoja Janita Kylänpää janita.kylanpaa@maajakotitalousnaiset.fi
Tämän tilaisuuden toteuttamiseen on saatu avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.