Itse tehtyä mozzarellaa ja etikkajuustoa

7.6.2023 16:00

ProAgria Länsi-Suomen toimisto

Itse tehtyä mozzarellaa ja etikkajuustoa

Turun ruokaviikoilla 5.–18.6. juhlitaan turkulaista ruokaa!

Juustojen valmistus on mukavaa puuhaa. Kotitekoiset juustot syntyvät helpoista raaka-aineista näppärästi kotikeittiössä.

Tässä työpajassa harjoitellaan valmistamaan mozzarellaa itse sekä tutustutaan yksinkertaisen etikkajuuston valmistukseen. Etikkajuusto toimii myös pikamozzarellana, jos aika ei riitä perinteisen mozzarellan valmistamiseen.

Kurssin hinta on 30€ ja kurssihinta maksetaan maksukortilla saavuttaessa kurssille,sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin sekä ohjeet. Ilmoittautuminen on sitova.

Mukaasi voit pakata esiliinan, sisäkengät ja purkin juuston kotiin viemistä varten. 

Järjestämme illan ( 7.6) aikana kaksi saman sisältöistä työpajaa aiheesta klo:16:00-18:00 ja klo:18:15-20:15. Yhteen työpajaan mahtuu 10 osallistujaa.

Lisätietoja Janita Kylänpää janita.kylanpaa@maajakotitalousnaiset.fi

Tämän tilaisuuden toteuttamiseen on saatu avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:  

7.6.2023 16:00

Päättyy:  

7.6.2023 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

ProAgria Länsi-Suomen toimisto

Vahdontie 91
20320 Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet