Luomutuotannon peruskurssi etänä

12.3.2024 00:00

Tervetuloa ProAgria Länsi-Suomen luomuperuskurssille, joka täyttää luomusitoumuksen edellyttämän 5 päivän koulutusvaatimuksen. Jos aikoo hakea myös luomukotieläinsitoumusta, on lisäksi käytävä kaksi luomukotieläintuotannon kurssipäivää. 

Kurssipäivät

1. päivä: tiistai 12.3.2024 klo 16.30-19.30
2. päivä: tiistai 26.3.2024 klo 16.30-19.30
3. päivä: tiistai 9.4.2024 klo 16.30-19.30

Kurssipäivät järjestetään iltapäivä-/iltakurssina etäkoulutuksena Teams-yhteydellä.

Lisäksi on mahdollista suorittaa kaksi omatoimista päivää verkko-oppimisalustalla.

Tutustu kurssiohjelmaan.

Kurssille voit tulla mukaan yksittäiselle päivälle, mikäli haluat kerrata joitain luomutuotannon asioita, tulla verkostoitumaan tai kuulemaan viimeisimpiä päivityksiä luomutuotannon ehtoihin.* 

Luomukotieläinpäivät

Luomukotieläinsitoumukseen vaaditaan kaksi koulutuspäivää. Voit osallistua ProAgria Etelä-Suomen koulutuspäiviin 9. ja 10.4. Teamsin kautta. Lue lisää.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssi järjestetään Teams-etäyhteydellä.
Hinta 80e/pvä/tila + alv, sis. tilalta max 2 henkilöä.

Jos ilmoittaudut koko kurssille (400 € + alv 24 %), valitse koko kurssi 3+2 päivää. Vain koko kurssi sisältää myös itsenäisesti verkkovalmennusalustalla suoritettavat päivät. 

Ilmoittautuessasi voit valita joko verkkolaskun Paytraililla tai laskun.

Kurssipäiviin ilmoittautuneille lähetetään teams-linkki sähköpostitse.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisätietoja ProAgria Länsi-Suomen luomuasiantuntijoilta. 
Luennoitsijoina toimivat ProAgrian luomuasiantuntijat ja ELY-keskusten luomuvastaavat. 

Lisätietoja

Kati Knuutila kati.knuutila@proagria.fi 050 477 5648

Huom: Luomuperuskurssin lisäksi luomusitoumusehdot edellyttävät yhden päivän pituinen lisäkoulutuksen suorittamisen. Lisäkoulutus on suoritettava viimeistään viimeisenä sitoumusvuonna 30.4. mennessä. Koulutuspäivän voit korvata käyttämällä luomutuotannon neuvopalvelua (väh. 3 h). Vaihtoehtoisesti voi osallistua yhteen luomuperuskurssin päivään.

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua osoitteeseen info.lansi@proagria.fi. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.  

Tapahtumanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma taloudellisista tai muista vastaavista syistä. Tapahtumanjärjestäjä varaa ylivoimaisen esteen sattuessa oikeuden muuttaa tapahtumaohjelmaa tai suunniteltuja aikatauluja ilman korvausvelvollisuutta asiakkaalle. Mikäli tapahtumaohjelma tai aikataulu muuttuu olennaisesti ja merkittävästi, asiakkaalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa veloituksetta. Olennaisista muutoksista ilmoitamme etukäteen.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

12.3.2024 00:00

Päättyy:  

17.4.2024 00:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi