Ammattimatka Saksaan ja Hollantiin EuroTier- ja EnergyDecentral -näyttelyyn 15.11.-18.11.2022

15.11.2022 08:15

Hannover

Lähde mukaan maailman johtaville ammattimaisen eläintenkasvatuksen ja karjanhoidon kansainvälisille EuroTier -näyttelyyn!

Huom! Ammattimatka on ollut erittäin suosittu ja lippuja ei ole enää tarjolla. Voit kuitenkin ilmoittautua jonoon ja saada paikan, jos peruutuksia tulee.

EuroTier -näyttelyn kanssa samaan aikaan järjestetään EnergyDecentral -näyttely. EnergyDecentral on vakiinnuttanut paikkansa energia-alan asiantuntijoiden kansainvälisenä kohtaamispaikkana.

Pääset tutustumaan Hannoverin messukeskuksessa  maailmanlaajuisen eläintuotantoteollisuuden uusiin innovaatioihin sekä entistä ajankohtaisempiin energiaratkaisuihin.

Matkaan sisältyy myös kaksi retkeilypäivää hollantilaisilla ja saksalaisilla maatilakohteilla, aiheina mm. nykyaikainen lypsykarjatila, biokaasutuotannon tekniikka ja biometaanin markkinat Keski-Euroopassa

Katso tarkempi ohjelma tästä!

 

Hinta ja maksuehdot: Helsingistä 960 €, kun yli 39 matkustajaa ja 1000 €/hlö kun 30–39.  Lisähinta 1 hengen huoneesta 135 €. Pidätetään oikeus hinnan muutokseen.

Ilmoittautumiset viimeistään 8.9.22.Huom! Kirjoita koko nimesi, kuten se lukee passissasi tai henkilökortissasi. 

Toimistokulu 300 €/hlö varattaessa, loppumaksu 07.10.22.

 

Hinta sisältää: tulkkauksen ja matkaoppaan palvelut (Erkki Holma), näyttelyliput, vierailut, haalarit ja kengänsuojat, ruokailut 2 x lounas, 3 x yhteinen illallinen, (ei sisällä messupäivien lounaita), ja kuljetukset sekä hotellimajoitukset 2hh:ssa, aamiaiset, hotelleissa langaton nettiyhteys.

 

Peruutus: Maksun myöhästyessä matkatoimisto voi perua matkan korvauksetta. Matkatoimisto palauttaa maksut, jos koko matka peruuntuu vähintään 62 pv ennen matkaa. Jos myöhemmin ylivoimainen tilanne estää matkan, niin palautetaan maksut vähennettynä toimistokuluilla.

 

Matkavakuutus ja todistukset: Edellytämme matkustajalta äkillisen sairastumisen tai tapaturman varalta matkustajavakuutusta, joka kattaa myös matkan peruutusturvan.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai henkilökortti (ajokortti ei riitä). Tiedotamme lähtijöille koronapassin osalta lähempänä tapahtumaa.

 

Matkan vastuullinen järjestäjä: Matkatoimisto PT-Matkat

Matkan järjestää ProAgria Etelä-Suomen BioedU ja AgroEko -hankkeet yhteistyössä Osuunkunta Länsi-Maidon ja Osuuskunta Tuottajain Maidon kanssa.

 

Lisätietoja tapahtumasta antaa Juha Hiitelä

puh. 045-6767340

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

15.11.2022 08:15

Päättyy:  

18.11.2022 22:10

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hannover