Villiyrtit fermentoinnissa työpaja 8.6.2023 Laukaassa

8.6.2023 12:00

Äijäparkki, Saksalantie 25, Leppävesi, Laukaa

Villiyrtit fermentoinnissa työpaja 8.6.2023 klo 12-17

Fermentointi eli hapattaminen on ikivanha säilöntätapa, jolla saadaan aikaan hienoja makuja. Työpajassa kokki Jouni Toivanen opastaa osallistujia fermentoinnin saloihin teoriassa ja käytännössä.  Yhdessä valmistetaan ja maistellaan erilaisia villiyrttiruokia.

Jouni Toivanen on Michelin-palkittu kokki, joka on keskittynyt erityisesti villiyrtteihin. Toivaselta ilmestyy tänä vuonna Fermentointikirja.

Osallistumismaksu 38 euroa. Paperilaskulisä 5 euroa. Työpajaan mahtuu mukaan 20 osallistujaa.

Paikka: Äijäparkki, Saksalantie 25, Leppävesi, Laukaa.

Tilaisuuden järjestää Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hanke.

hankkeen-logot-yhdella-rivilla.png

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

8.6.2023 12:00

Päättyy:  

8.6.2023 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Äijäparkki, Saksalantie 25, Leppävesi, Laukaa

Saksalantie 25
41310 Leppävesi

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet