Lähikalaa ravintoloihin

21.8.2025 10:00

Villa Kauppila

Millaisia lähikaloja ja kalatuotteita Perämeren alueella on saatavilla? Kuinka lisäämme kotimaisen kalan arvostusta ja käyttöä ravintoloissa ja matkailupalveluissa? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kala-alan kehittämisestä. Lopuksi maistellaan ja tutustutaan kala”kebuslicen” käyttöön ravintolassa.  

Puheenvuorot on mahdollista kuunnella etäyhteydellä. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu ravintola-, matkailu- ja kala-alan yrityksille ja toimijoille sekä kalastajille ja aiheesta kiinnostuneille.

Ohjelma

  • Haukea pataan – Iijoen hauenkalastushanke, Virpi Keränen, Micropolis Oy
  • Kalan käyttö Perämeren alueen ammattikeittiöissä ja yrityksissä: Lähikalaa lautaselle –hankkeen tulokset, Mervi Tiermas, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
  • Lähikalatuotteiden tunnetuksi tekeminen, Esa Rastas, Ukkomaiva-hanke, Ammattiopisto Lappia
  • Kokemuksia hauen ja kotimaisen kalan käytön lisäämisestä ravintoloissa, keittiömestarin puheenvuoro
  • Kalankäsittelyopastusta ammattikeittiöille ja kiinnostuneille
  • Maistellaan kala”kebuslicea”

Muutokset mahdollisia. 

Tilaisuuden järjestää Oulun Maa- ja kotitalousnaiset/Lähikalaa lautaselle-, Ammattiopisto Lappia/Ukkomaiva- ja Iin Micropolis Oy/Haukea pataan -hankkeet.

 mmm_logo_vaaka_1r_fin_rgb_pienennetty-300x102.jpg

rgb_micropolis_logo_slogan_vihreaE295A0e_fin-300x80.png logo-lappia.png

Ajankohta

Alkaa:   21.8.2025 10:00
Päättyy:   21.8.2025 13:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Villa Kauppila

Kauppilantie 12
91100 Ii

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet