Luonnosta makuja ravintolaan -tuottajatreffit – luonnontuotteiden kaupallinen käyttö ja toimiva toimitusketju
13.3.2025 13:00
Merikoski-sali, Hotelli Lasaretti
Luonnontuoteyritys ja kerääjä – tule esittelemään ja maistattamaan omia raaka-aineita ja luonnontuotepohjaisia elintarvike- ja ruokatuotteitasi ravintoloille.
Keittiömestari ja ravintolan edustaja – tule tutustumaan alueen luonnontuoteraaka-aineisiin, -jalosteisiin ja uusiin makuihin!
Luvassa on tietoa
- luonnontuotteiden onnistuneesta toimitusketjusta
- luonnontuotteiden ravintoarvoista
- luonnonraaka-aineiden kaupallisista käyttömahdollisuuksista ravintolassa
- lisäksi maistiaisia ja verkostoitumista
Ohjelma
13.00 Tervetuloa!
13.10 Luonnontuotteet tukkuun – kuinka se onnistuu, avainasiakaspäällikkö Annina Ruotsalainen, Kasvishovi/Palvelutukku Pohjoinen ja kenttämyyntipäällikkö Jokke Tuulaniemi
13.35 Luonnontuotteiden ravintoarvot ja kaupallinen käyttö ravintolassa, Mervi Tiermas, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
14.00 Tuottaja-ravintolatreffit:
- Maistelua ja tutustumista yrittäjien tuotteisiin, luonnontuotepohjaisiin elintarvikkeisiin, jalosteisiin ja raaka-aineisiin
- Verkostoituminen ja jatkoaskeleista keskusteleminen
15.00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuuden puheenvuorot on mahdollista kuunnella Teams-etäyhteyden kautta.
Tilaisuus on maksuton ja suunnattu erityisesti ravintoloiden edustajille, luonnontuoteyrityksille ja -jalostajille sekä kerääjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Ilmoittaudu paikan päällä osallistujaksi viimeistään su 9.3.2025. Etäyhteydellä osallistujaksi voi ilmoittautua ke 12.3. saakka.
Tervetuloa mukaan!
Tapahtuman järjestää Oulun Maa- ja kotitalousnaiset ja Luonnontuotteita pohjoisesta -hanke.