Luonnosta makuja ravintolaan -tuottajatreffit – luonnontuotteiden kaupallinen käyttö ja toimiva toimitusketju

13.3.2025 13:00

Merikoski-sali, Hotelli Lasaretti

Luonnontuoteyritys ja kerääjä – tule esittelemään ja maistattamaan omia raaka-aineita ja luonnontuotepohjaisia elintarvike- ja ruokatuotteitasi ravintoloille.

Keittiömestari ja ravintolan edustaja – tule tutustumaan alueen luonnontuoteraaka-aineisiin, -jalosteisiin ja uusiin makuihin!

Luvassa on tietoa

  • luonnontuotteiden onnistuneesta toimitusketjusta
  • luonnontuotteiden ravintoarvoista
  • luonnonraaka-aineiden kaupallisista käyttömahdollisuuksista ravintolassa
  • lisäksi maistiaisia ja verkostoitumista

Ohjelma julkaistaan pian.

Tilaisuuden puheenvuorot on mahdollista kuunnella Teams-etäyhteyden kautta.

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu erityisesti ravintoloiden edustajille, luonnontuoteyrityksille ja -jalostajille sekä kerääjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Ilmoittaudu paikan päällä osallistujaksi viimeistään su 9.3.2025. Etäyhteydellä osallistujaksi voi ilmoittautua ke 12.3. saakka.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman järjestää Oulun Maa- ja kotitalousnaiset ja Luonnontuotteita pohjoisesta -hanke.

logot_vaaka-luonnontuotteita-pohjoisesta_pa-pohjoissuomi.png

Valitse osallistujamäärä ja klikkaa Ilmoittaudu
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 9.3.2025 23:59

Määrä:


Ilmoittautuminen päättyy 13.3.2025 11:30

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   13.3.2025 13:00
Päättyy:   13.3.2025 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Merikoski-sali, Hotelli Lasaretti

Kasarmintie 13b
90130 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet