Kestävä liiketoiminta näkyväksi -vastuullisuustyöpaja
23.4.2025 09:00
STEP-koulutus
Vastuullisuustyöpaja - Kestävä liiketoiminta näkyväksi!
Aika: 23.4.205 klo 9-15
Paikka: STEP-koulutus, Opistontie 21, Ruokolahti
Käytännönläheisessä valmennuksessa perehdytään vastuullisuuteen kiinteänä osana elintarvike-, ravintola- ja ruokamatkailuyritysten päivittäistä toimintaa ja kehitystyötä. Osallistujien ymmärrys vastuullisuudesta ja sen merkityksestä liiketoiminnalle kasvaa. Osallistujat saavat konkreettisia vinkkejä vastuullisuustyön ja vastuullisuusviestinnän toteutukseen.
Valmennuspäivän aikana käydä läpi käytännön esimerkein:
- ympäristövastuullisuus
- taloudellinen vastuullisuus
- sosiokulttuurinen vastuullisuus
- vastuullisuuden markkinointi ja viestintä.
Osallistujat tunnistavat merkittävimmät toimenpiteet tavoitteidensa saavuttamiseksi. Yrityskohtaisella vastuullisuussuunnitelmalla avataan nykytilanne, tulevaisuuden tavoitteet ja tavat, joilla vastuullisista toimintatavoista viestitään. Valmennuspäivä pohjautuu kestävän ruokamatkailun oppaaseen ja laatu- ja alkuperämerkkien arvokriteeristöön. Valmennus antaa myös hyvät eväät lähteä esim. Sustainable Travel Finland -polulle.
Valmentajana toimii yritysasiantuntija Johanna Rinnekari. Johannalla on yli 30 vuoden kokemus elintarvike- ja matkailualan kehittämisestä. Hän on toiminut myös ruokamatkailuyrittäjänä ja toiminut vuodesta 2004 Karelia à la carte -verkoston koordinaattorina.
Hinta: 30 € + alv (sis. valmennuksen, valmennusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit, lounaan)
Tervetuloa innostavaan valmennukseen! 😊
Lisätiedot, ilmoittautumiset:
Johanna Rinnekari, MKN Yrityspalvelut / ProAgria Itä-Suomi ry p. 040 301 2441, johanna.rinnekari@maajakotitalousnaiset.fi
Työpajan järjestää: Pellolta pöytään näkyväksi -hanke, joka on EU-osarahoitteinen.