Varsinaista asiaa -luomun mahdollisuudet ja keinot
26.11.2024 12:00
Ammattiopisto Livia, auditorio
Varsinaista asiaa -luomun mahdollisuudet ja keinot
Varsinaista luomua -hanke on tulossa päätökseen ja haluamme koota vielä kerran yhteen varsinais-suomalaisia luomutuottajia ja alueen luomusta kiinnostuneita toimijoita. Hankkeen tavoitteena on ollut luomutuotannon ja -markkinoiden kehittäminen Varsinais-Suomessa. Tätä tavoitetta kohti on kuljettu erilaisten tapahtumien, infovideoiden, luomuruokalivejen, viestinnän ja tuotettujen apuvälineiden kautta. Iltapäivän aikana nostamme esille paikallista luomutuotantoa ja luomutuotteita hankkeen aikana käsiteltyjen eri näkökulmien mukaisesti sekä kerromme miten työ luomutuotannon tueksi tulee jatkumaan.
Klo 12.00 Omakustanteinen luomuteemainen lounas Tähkässä
Klo 13.00 Auditoriossa, Aloitussanat
Klo 13.05 Arne Puttaa, Kiimalan tila, Luomukokemuksia puutarhatuotannosta ja tilan tuotteiden markkinoinnista
Klo 13.35 Jaana Koli, Salon seurakunnan ruokapalvelu- ja siivousesihenkilö, Salon seurakunnan keittiötoimi Luomun käyttäjänä
Klo 14.15 Kahvi
Klo 14.35 Reetta Vähä-Heikkilä, Nuoren luomutuottaja ajatuksia alkutuotannosta
Klo 15.05 Rauhansuu Janne, Luomuliitto terveiset ja yleistilannekatsaus
Klo 15.35 Luomuhankkeen parhaat palat luomutuottajan työn tueksi
Klo 16 Tilaisuus päättyy
Lisätiedot tapahtumasta: Kati Knuutila, kati.knuutila@proagria.fi, p. 050 477 5648
Tapahtuma järjestetään Ammattiopisto Livian Tuorlan toimipaikassa, osoitteessa Tuorlantie 1, Piikkiö.