Varsinaista asiaa -luomun mahdollisuudet ja keinot

26.11.2024 12:00

Ammattiopisto Livia, auditorio

Varsinaista asiaa -luomun mahdollisuudet ja keinot

Varsinaista luomua -hanke on tulossa päätökseen ja haluamme koota vielä kerran yhteen varsinais-suomalaisia luomutuottajia ja alueen luomusta kiinnostuneita toimijoita. Hankkeen tavoitteena on ollut luomutuotannon ja -markkinoiden kehittäminen Varsinais-Suomessa. Tätä tavoitetta kohti on kuljettu erilaisten tapahtumien, infovideoiden, luomuruokalivejen, viestinnän ja tuotettujen apuvälineiden kautta. Iltapäivän aikana nostamme esille paikallista luomutuotantoa ja luomutuotteita hankkeen aikana käsiteltyjen eri näkökulmien mukaisesti sekä kerromme miten työ luomutuotannon tueksi tulee jatkumaan.

Klo 12.00 Omakustanteinen luomuteemainen lounas Tähkässä 

Klo 13.00 Auditoriossa, Aloitussanat 

Klo 13.05 Arne Puttaa, Kiimalan tila, Luomukokemuksia puutarhatuotannosta ja tilan tuotteiden markkinoinnista 

Klo 13.35 Jaana Koli, Salon seurakunnan ruokapalvelu- ja siivousesihenkilö, Salon seurakunnan keittiötoimi Luomun käyttäjänä 

Klo 14.15 Kahvi 

Klo 14.35 Reetta Vähä-Heikkilä, Nuoren luomutuottaja ajatuksia alkutuotannosta  

Klo 15.05 Rauhansuu Janne, Luomuliitto terveiset ja yleistilannekatsaus  

Klo 15.35 Luomuhankkeen parhaat palat luomutuottajan työn tueksi 

Klo 16 Tilaisuus päättyy 

Lisätiedot tapahtumasta: Kati Knuutila, kati.knuutila@proagria.fi, p. 050 477 5648

Tapahtuma järjestetään Ammattiopisto Livian Tuorlan toimipaikassa, osoitteessa Tuorlantie 1, Piikkiö.

luomuvslogot.jpg

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   26.11.2024 12:00
Päättyy:   26.11.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ammattiopisto Livia, auditorio

Tuorlantie 1
21500 Piikkiö (Kaarina)

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet