Tuotekehitystyöpaja elintarvikealan yrittäjille - peruttu, siirretän syksylle

6.6.2023 09:00

Saimaan ammattiopisto Sampo

Tuotekehitystyöpaja elintarvikealan yrittäjille Lappeenrannassa 6.6.2023

Tule tapaamaan elintarvikealan asiantuntijoita ja hakemaan apuja, neuvoja, ideoita ja keskustelemaan elintarvikealan asiantuntijoiden kanssa: tuotekehitys, markkinointi, rahoitustukiasiat, tuoteselosteet, pakkaukset, pakkausmerkinnät jne.   

Voit tulla paikalle oman aikataulusi mukaisesti. Muista täyttää tapahtuman ilmoittautumislomake.

Tee treffit kumppaniyrittäjän kanssa. Tuotteitasi voidaan halutesssasi maistattaa myös muille yrittäjille ja yrittäjät voivat tehdä yhteistyötä.


Paikan päällä on asiantuntijoita seuraavista osaamisalueilta:

*Jaana Kapustamäki, tuotekehittäjä, Kehitysyhtiö SavoGrow
Tuotekehitys, koevalmistus, elintarvikeprosessit, tuoteideointi, raaka-ainehankinta, yrityssparraus 

* Eija Kuningas, kondiittorimestari ja yrittäjä
Eija on intohimoinen konditoria-alan tuotekehittäjä. Hän on kuulunut Suomen Kokkimaajoukkueeseen vuosina 2020 ja toimii tällä hetkellä joukkueen pastry-tiimin tuotekehitysasiantuntijana

* K-Citymarket kauppias Lappeenranta

*Ulla Liukkonen, keittiömestari
Ulla on ruokapalvelualan moniosaaja sekä ruokaperinteen sanansaattaja

* Päivi Matilainen, yritysasiantuntija, ProAgria Etelä-Suomi ry/Maa- ja kotitalousnaiset
Tuoteselosteet, elintarvikelainsäädäntö

*Saara Raudasoja, Sorja Productions Oy
Luova ja strateginen viestintätoimija

* Tuula Repo, kehittämispäällikkö, ProAgria Etelä-Suomi ry
Yritystukirahoitukset, kehittäminen ja investoinnit eri rahoituslähteistä

* Markku Vengasaho, elintarvikealan lehtori, Saimaan ammattiopisto Sampo
Luova mahdollistaja ja verkosto-osaaja. Kondiittorimestari Markulla on vuosien kokemus konditoria-alan tuotekehitys- ja kilpailutoiminnasta, sekä opetus- ja valmennustyöstä. Hän on luonut eturivin konditoriamestarikoulutuksen Suomeen yhdessä alan huippuosaajien kanssa

* Margot Wikström, Artesaaniruokayhdistys ry
Ruoka-artesaanien kouluttaja Suomessa. Suomen artesaaniruoka ry:n toiminnanjohtaja, Artesaanruoka SM-kilpailut ja sertifioitu artesaaniruoka

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta 30.5. mennessä. Vastaathan samalla lomakkeella oleviin kysymyksiin.


Päivä on ensisijaisesti tarkoitettu Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson elintarvikealan yrittäjille.

Tiedustelut: Suvi Malin, ruoka-asiantuntija, ProAgria Etelä-Suomi ry/Maa- ja kotitalousnaiset, p. 0400 682 334

 

Tilaisuuden järjestää

Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -hanke 

uudet-askeleet-logorimpsu-kaikki-uusipa.jpg

 

 

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

6.6.2023 09:00

Päättyy:  

6.6.2023 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Saimaan ammattiopisto Sampo

Armilankatu 40
53100 Lappeenranta

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet