#Syötävänhyvääsäilörehua pellolta -webinaari 14.2.
14.2.2023 10:00
Teams
Tule kuulemaan Perttu Virkajärven johdolla tuoreimmat tutkimustulokset säilörehun ravinnekierrosta ja sen merkityksestä säilörehun laadulle. ProAgrian Ville Alitalo jalkauttaa tutkimustiedon käytäntöön ja kertoo miten syötövän hyvää säilörehua tehdään pellolla.
Ohjelma:
10.00 Avaus ja tervetuloa, Tiina Heikkinen, ProAgria Etelä-Suomi
Säilörehunurmen ravinnekierto ja sen merkitys, Perttu Virkajärvi, Luke
Keskustelua
Miten syötävän hyvää säilörehua tehdään pellolla? Ville Alitalo, ProAgria Etelä-Suomi
Miten lehmä hyötyy peltopanoksiin laitetuista euroista? Tiina Heikkinen ja Ville Alitalo, ProAgria Etelä-Suomi
Keskustelua
12.00 Webinaari päättyy
Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.
ELINA II-hanke/#Syötävänhyväsäilörehu 2023 -kilpailu