#Syötävänhyvääsäilörehua pellolta -webinaari 14.2.

14.2.2023 10:00

Teams

Tule kuulemaan Perttu Virkajärven johdolla tuoreimmat tutkimustulokset säilörehun ravinnekierrosta ja sen merkityksestä säilörehun laadulle. ProAgrian Ville Alitalo jalkauttaa tutkimustiedon käytäntöön ja kertoo miten syötövän hyvää säilörehua tehdään pellolla.

Ohjelma: 

10.00 Avaus ja tervetuloa, Tiina Heikkinen, ProAgria Etelä-Suomi 

Säilörehunurmen ravinnekierto ja sen merkitys, Perttu Virkajärvi, Luke 

Keskustelua

Miten syötävän hyvää säilörehua tehdään pellolla? Ville Alitalo, ProAgria Etelä-Suomi 

Miten lehmä hyötyy peltopanoksiin laitetuista euroista? Tiina Heikkinen ja Ville Alitalo, ProAgria Etelä-Suomi

Keskustelua 

12.00 Webinaari päättyy  

 

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille. 

ELINA II-hanke/#Syötävänhyväsäilörehu 2023 -kilpailu

Paikkoja ei enää tarjolla.

lippu-maaseuturahasto-iso.jpg (66 KB)ely_la01_logo___fi_b3___rgb.png (21 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

14.2.2023 10:00

Päättyy:  

14.2.2023 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams