#Syötävänhyvääsäilörehua säilöttynä -webinaari 14.3.

14.3.2023 10:00

Teams

Tervetuloa #Syötävänhyvääsäilörehua säilöttynä -webinaariin!

Säilörehun laadun takaa viime kädessä onnistunut säilöntä,sillä se ylläpitää rehun ruokinnalisen arvon ja mahdollistaa parhaan syönnin. Lisäksi se on merkittävä rehukustannuksiin vaikuttava tekijä. Säilönnän epäonnistumista ei voi korvata. Säilönnän onnistumiseen on mahdollista vaikuttaa omilla valinnoilla.

Ohjelma:

10.00: Avaus ja tervetuloa, Simo Karhula, ProAgria Etelä-Suomi   

10.05: Mitä on onnistunut säilöntä, Jarkko Storberg ProAgria Länsi-Suomi 

10.50 Tauko  

10.55 Jarkon esitys jatkuu

11:30  Jos säilörehu ei olekaan hyvin säilynyttä, tilaesimerkki, Minna Loitokari ProAgria Etelä-Suomi   

11:45  Keskustelua  

12.00  Webinaari Päättyy 

 

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille. 

 

Olethan huomannut meidän hyvän mielen #syötävänhyvääsäilörehua -kilpailumme? Määritä tavoitearvot D-arvolle, valkuaispitoisuudelle ja NDF-kuidulle #syötävänhyväsäilörehu satokaudelle 2023. Osallistu sinäkin!

Lue lisää ja osallistu kilpailuun

 

ELINA II-hanke/#Syötävänhyväsäilörehu 2023 -kilpailu

Paikkoja ei enää tarjolla.

lippu-maaseuturahasto-iso.jpg (66 KB)ely_la01_logo___fi_b3___rgb.png (21 KB)

Ajankohta

Alkaa:   14.3.2023 10:00
Päättyy:   14.3.2023 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams