Merkeillä nostetta ruokatuotteille ja -palveluille -webinaari

11.4.2023 13:00

Merkeillä nostetta ruokatuotteille ja -palveluille -webinaari 11.4. klo 13-16

Elintarvikkeiden nimisuojaus ja muut merkit elintarvikkeissa sekä ruokapalveluissa

Tervetuloa, Satu Nokkonen, ruoka-asiantuntija, ProAgria Etelä-Suomi ry / Maa- ja kotitalousnaiset

EU-nimisuoja tuo lisäarvoa paikallisille elintarvikkeille ja ravintoloille, Marjo Särkkä, erikoissuunnittelija, Helsingin yliopisto

Sertifioitu artesaaniruoka pienten yritysten kilpailukyvyn vahvistajana, Margot Wikström, toiminnanjohtaja, Mathantverkarna/Ruoka-artesaanit

Jaloittelutauko

Hyvää Suomesta -alkuperämerkki on lupaus kotimaisesta raaka-aineesta ja työstä, Minna Asunmaa, kehityspäällikkö, Ruokatieto Yhdistys ry

Esimerkkejä Saimaan alueen ruokamerkeistä - Karelia a la carte, D.O. Saimaa ja Saimaa Geopark Geofood, Satu Nokkonen, ruoka-asiantuntija, ProAgria Etelä-Suomi ry / Maa- ja kotitalousnaiset

Aitoja Makuja www.aitojamakuja.fi - Paikalliset raaka-aineet ja niiden tuottajat, Tuula Repo, kehityspäällikkö, ProAgria Etelä-Suomi ry

Tilaisuuden päätös

 

Ilmoittautumiset 4.4. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta. Teams-linkki lähetetään 11.4. aamupäivällä.

Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke yhdessä Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -hanke.

Tilaisuus on maksuton.

Tiedustelut: Satu Nokkonen, ruoka-asiantuntija, Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry, p. 040 574 9337

Kuva: aitojamakuja.fi, kuvaaja Julia Kivelä

Kestävä RuokaHäme -hanke

logo-uusi-kestava-ruokahame.png (15 KB)

 

Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -hanke

uudet-askeleet-logorimpsu-kaikki-uusipa.jpg (12 KB)

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

11.4.2023 13:00

Päättyy:  

11.4.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi