Merkeillä nostetta ruokatuotteille ja -palveluille -webinaari
11.4.2023 13:00
Merkeillä nostetta ruokatuotteille ja -palveluille -webinaari 11.4. klo 13-16
Elintarvikkeiden nimisuojaus ja muut merkit elintarvikkeissa sekä ruokapalveluissa
Tervetuloa, Satu Nokkonen, ruoka-asiantuntija, ProAgria Etelä-Suomi ry / Maa- ja kotitalousnaiset
EU-nimisuoja tuo lisäarvoa paikallisille elintarvikkeille ja ravintoloille, Marjo Särkkä, erikoissuunnittelija, Helsingin yliopisto
Sertifioitu artesaaniruoka pienten yritysten kilpailukyvyn vahvistajana, Margot Wikström, toiminnanjohtaja, Mathantverkarna/Ruoka-artesaanit
Jaloittelutauko
Hyvää Suomesta -alkuperämerkki on lupaus kotimaisesta raaka-aineesta ja työstä, Minna Asunmaa, kehityspäällikkö, Ruokatieto Yhdistys ry
Esimerkkejä Saimaan alueen ruokamerkeistä - Karelia a la carte, D.O. Saimaa ja Saimaa Geopark Geofood, Satu Nokkonen, ruoka-asiantuntija, ProAgria Etelä-Suomi ry / Maa- ja kotitalousnaiset
Aitoja Makuja www.aitojamakuja.fi - Paikalliset raaka-aineet ja niiden tuottajat, Tuula Repo, kehityspäällikkö, ProAgria Etelä-Suomi ry
Tilaisuuden päätös
Ilmoittautumiset 4.4. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta. Teams-linkki lähetetään 11.4. aamupäivällä.
Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke yhdessä Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -hanke.
Tilaisuus on maksuton.
Tiedustelut: Satu Nokkonen, ruoka-asiantuntija, Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry, p. 040 574 9337
Kuva: aitojamakuja.fi, kuvaaja Julia Kivelä
Kestävä RuokaHäme -hanke
Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -hanke