Markkinointi ja brändäys -työpaja elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjille

28.4.2025 13:00

Lapin ammattikorkeakoulu, tila A214

Työpajassa perehdytään markkinoinnin ja brändin rakentamisen perusteisiin ja kuullaan inspiroivia esimerkkejä, kuinka pienissä elintarvikeyrityksissä on onnistuttu rakentamaan omannäköistä ilmettä ja tarinaa.

Alustusten jälkeen jatkamme työpajaillen – jokainen osallistuja pääsee miettimään markkinointia oman yrityksensä näkökulmasta. Tapahtuman puhujat ovat mukana ohjaamassa ja sparraamassa työskentelyä.

Tule rohkeasti mukaan hakemaan parhaat vinkit oman yrityksesi markkinoinnin kehittämiseen!

Tapahtuma järjestetään hybridinä: paikan päällä Lapin ammattikorkeakoululla Rovaniemellä sekä Zoom-etäyhteydellä.

Ohjelmassa

13.00 – 14.00 Luento: Markkinoinnin ja brändäyksen perusteet, Laura Kuismanen

14.00 – 14.50 Yritysesimerkki:

Artesaanileipää Ahvenanmaalta, Dansons Gårdsbageri, Airi Petterson

14.50 – 15.00 Tauko

15.00 – 16.00 Työpaja

Lisätiedot
Henna Kukkonen
040 585 2817
henna.kukkonen@lapinamk.fi

Tapahtuman ilmoittautuminen on avoinna 25.4. asti: Ilmoittautumislomakkeelle.

Tapahtuman järjestävät Eväitä elämään, ClimateFood ja Lappia Living Labs -hankkeet.

Lämpimästi tervetuloa!

Ajankohta

Alkaa:   28.4.2025 13:00
Päättyy:   28.4.2025 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Lapin ammattikorkeakoulu, tila A214

Jokiväylä 11
Rovaniemi

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet