Markkinointi ja brändäys -työpaja elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjille
28.4.2025 13:00
Lapin ammattikorkeakoulu, tila A214
Työpajassa perehdytään markkinoinnin ja brändin rakentamisen perusteisiin ja kuullaan inspiroivia esimerkkejä, kuinka pienissä elintarvikeyrityksissä on onnistuttu rakentamaan omannäköistä ilmettä ja tarinaa.
Alustusten jälkeen jatkamme työpajaillen – jokainen osallistuja pääsee miettimään markkinointia oman yrityksensä näkökulmasta. Tapahtuman puhujat ovat mukana ohjaamassa ja sparraamassa työskentelyä.
Tule rohkeasti mukaan hakemaan parhaat vinkit oman yrityksesi markkinoinnin kehittämiseen!
Tapahtuma järjestetään hybridinä: paikan päällä Lapin ammattikorkeakoululla Rovaniemellä sekä Zoom-etäyhteydellä.
Ohjelmassa
13.00 – 14.00 Luento: Markkinoinnin ja brändäyksen perusteet, Laura Kuismanen
14.00 – 14.50 Yritysesimerkki:
Artesaanileipää Ahvenanmaalta, Dansons Gårdsbageri, Airi Petterson
14.50 – 15.00 Tauko
15.00 – 16.00 Työpaja
Lisätiedot
Henna Kukkonen
040 585 2817
henna.kukkonen@lapinamk.fi
Tapahtuman ilmoittautuminen on avoinna 25.4. asti: Ilmoittautumislomakkeelle.
Tapahtuman järjestävät Eväitä elämään, ClimateFood ja Lappia Living Labs -hankkeet.
Lämpimästi tervetuloa!