Kotimaiset erikoiskasvit -ruokatyöpaja
12.3.2024 14:00
Vanajan Parvi
Käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava.
Tutustumme miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. Lisäksi kurssilla tuodaan esille näiden tuotteiden ravintoarvoja ja sitä, miten ne tukevat monipuolista ravitsemusta. Samalla nämä erikoiskasvit kuitenkin sopivat myös monenlaisiin erikoisruokavalioihin.
Kurssi sopii hyvin ruoka-alan yrittäjille, jotka kaipaavat lisätietoa ja ideoita eri raaka-aineiden käyttöön, mm. kotimaisen kasvisproteiinin käytössä.
Ilmoittautumiset 5.3. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.
Tilaisuus on maksuton.
Tiedustelut: Suvi Malin, ruoka-asiantuntija Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry, p. p. 0400 682 334
Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke.