Kotimaiset erikoiskasvit -ruokatyöpaja

12.3.2024 14:00

Vanajan Parvi

Käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava.

Tutustumme miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. Lisäksi kurssilla tuodaan esille näiden tuotteiden ravintoarvoja ja sitä, miten ne tukevat monipuolista ravitsemusta. Samalla nämä erikoiskasvit kuitenkin sopivat myös monenlaisiin erikoisruokavalioihin. 

Kurssi sopii hyvin ruoka-alan yrittäjille, jotka kaipaavat lisätietoa ja ideoita eri raaka-aineiden käyttöön, mm. kotimaisen kasvisproteiinin käytössä.

 

Ilmoittautumiset 5.3. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.

Tilaisuus on maksuton.

Tiedustelut: Suvi Malin, ruoka-asiantuntija Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry, p. p. 0400 682 334

Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke.

kestava-ruokahame-logorimpsu.png

 

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   12.3.2024 14:00
Päättyy:   12.3.2024 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Vanajan Parvi

Vanajantie 10 b
13110 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet