Kotimaiset erikoiskasvit -ruokatyöpaja
9.10.2023 14:00
Vanajan Parvi
Kotimaiset erikoiskasvit ma 9.10. klo 14–18.00
Käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava.
Tutustumme miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. Lisäksi kurssilla tuodaan esille näiden tuotteiden ravintoarvoja ja sitä, miten ne tukevat monipuolista ravitsemusta. Samalla nämä erikoiskasvit kuitenkin sopivat myös monenlaisiin erikoisruokavalioihin.
Ilmoittautumiset 5.10. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.
Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke.
Tilaisuus on maksuton.
Tiedustelut: Suvi Malin, ruoka-asiantuntija Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry, p. p. 0400 682 334