Kotimaiset erikoiskasvit -ruokatyöpaja

9.10.2023 14:00

Vanajan Parvi

Kotimaiset erikoiskasvit ma 9.10. klo 14–18.00

Käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava.

Tutustumme miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. Lisäksi kurssilla tuodaan esille näiden tuotteiden ravintoarvoja ja sitä, miten ne tukevat monipuolista ravitsemusta. Samalla nämä erikoiskasvit kuitenkin sopivat myös monenlaisiin erikoisruokavalioihin.

Ilmoittautumiset 5.10. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.

Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke.

Tilaisuus on maksuton.

Tiedustelut: Suvi Malin, ruoka-asiantuntija Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry, p. p. 0400 682 334

 

logo-uusi-kestava-ruokahame.png (15 KB)

 

 

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

9.10.2023 14:00

Päättyy:  

9.10.2023 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Vanajan Parvi

Vanajantie 10 b
13110 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet