Käyrät kurkut – Kymenlaakson pelto- ja ruokahävikistä uusia tuotteita

10.9.2024 14:00

Synergiakeskus Kohoa

Tervetuloa keskustelutilaisuuteen, jossa pureudumme elintarvikehävikin hillitsemiseen ja metsäteollisuuden sivuvirtojen hyötykäyttöön yhdessä alueen eri toimijoiden kanssa. Syksyllä juures- ja vihannestuotannossa peltoon jäävän hävikin määrä voi olla jopa 35- 40 prosenttia. Miten voisimme Kymenlaaksossa hyödyntää peltoon jäävät perunat tai poimimattomat mansikat?

Aika: tiistaina 10.9.2024 klo 14-17

Paikka: Kohoa Synergiakeskus, Kohoa Co-working tapahtumatila

 

Ohjelma

Tervetulosanat, Päivi Karhunen, Kouvola Innovation Oy

Uusia innovaatioita pelto- ja ruokahävikistä – yrityspuheenvuoro

Elintarviketeollisuuden sivuvirtojen hyödyntäminen - Kim Karlsson, Lantmännen Agro Recycling Oy

Ympäristökestävyys ruokasektorilla – Suvi Anttila, ProAgria Keskusten Liitto ja Päivi Matilainen, ProAgria Etelä Suomi ry

Metsä- ja maatalous jätevirrat Kymenlaaksossa - Teo Virta, Kouvola Innovation Oy

Keskustelu ja kysymyksiä

Loput puhujat ilmoitetaan elokuussa.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

Tiedustelut: Päivi Matilainen

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä KEKE Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka -hankkeen, HUIMA Hyötyvirran uudet innovaatiot ja mahdollisuudet aluekehittämisessä -hankkeen ja Pro Agria Etelä-Suomi ry:n kanssa

 

1-keke-logokooste-vaaka.jpg

 

 

Ajankohta

Alkaa:   10.9.2024 14:00
Päättyy:   10.9.2024 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Synergiakeskus Kohoa

Kauppalankatu 13
45100 Kouvola

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet