Kädet jauhoissa – Uudistavan ruokamatkailun mahdollisuudet
18.3.2025 16:30
Hietasaaren Seelari
Tervetuloa kuulemaan uudistavan ruokamatkailun mahdollisuuksista Pohjois-Pohjanmaalla!
Voisiko ruokamatkailu olla osa yrityksesi toimintaa? Tiedätkö, miten matkailuaktiviteettiin saadaan uudistava näkökulma?
Tule mukaan toiminnalliseen tapahtumaan, jossa kuulet teemaan liittyviä puheenvuoroja, minkä jälkeen laitamme itsekin kädet jauhoihin, ja leivomme Go Arcticin johdolla voisilmäpullia.
Tilaisuuden ensimmäiseen osaan voi osallistua myös etänä.
Leivontatyöpajassa pääkielenä toimii englanti. Huomioithan, että työpajassa käsitellään vehnäjauhoja. Työpajaosuuteen mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
Tilaisuus on suunnattu yrityksille, jotka toimivat elintarvikkeiden, ohjelmapalveluiden, ruoan tai (ruoka)matkailun alalla ja haluavat saada uusia kansainvälisiä asiakkaita. Tervetuloa mukaan myös muut aiheesta kiinnostuneet!
Ohjelma
16:30-18 Puheenvuoroja uudistavasta ruokamatkailusta (hybridi)
- Uudistava ruokamatkailu – mitä se on? Laura Hokkanen, EHOMPI-hanke, Oamk
- Ruokamatkailu ja alueellinen ruokaidentiteetti matkailun vetovoimatekijänä, Anna Rinteinen, ProAgria/Maa- ja kotitalousnaiset Itä-Suomi
- Perinnepiirakoita pöytiin Puumalassa by Paula, Paula Okkola, Okkolan lomamökit
18-20 Kädet jauhoihin -työpaja; kv-ryhmälle suunnattu voisilmäpullien leivonta-aktiviteetti (kielenä englanti), Go Arctic
Finnish Butter-Eye Buns workshop
Tilaisuuden järjestäjinä toimivat hankkeet: Ehompi – Elinvoimaa maaseudulle uudistavilla palveluilla ja Parasta paikallista pöytiin.