Finnsheep-päivä
26.10.2023 09:30
Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalo
Tervetuloa Finnsheep-päivään! Päivän teemana on laadukas lampaanliha. Perehdymme teurastilastoihin, ruotsalaisen ja suomalaisen lampaanlihan laatuun ja pääsemme maistelemaan makupaloja suomenlammastiloilta.
Ilmoittaudu mukaan paikan päälle tai etänä viimeistään 16.10.
Ohjelmassa
klo 9.30 aamukahvit
klo 10.00 Tervetuloa!
Lihasulan Säätiön terveiset
Finnsheep ry:n terveiset
klo 10.30 Karitsoiden teurasdatatilastot, pässilinjojen tilanne, Nettikatras
Kaie Ahlskog, yhteistyössä Luken kanssa
klo 11.00 Lammlyftet – A Swedish standard for lamb meat quality
Ph.D., Associate Professor Katarina Arvidsson Segerkvist, Sveriges lantbruksuniversitet
klo 12.00 Lounas
klo 13.00 Maukas liha
laaturuokayrittäjä Kaarin Knuuttila
klo 14.00 Lampaanlihamaistiaiset
Maistiaisina makkaraa ja säilykkeitä suomenlammastiloilta. Samalla maistamme eri rotujen kasvattajien tuotteita.
Satu Nokkonen ja Jenni Kunnaala, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
Yhteistyössä Lihasulan Säätiö.
Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.