Lihat läheltä - ketju kuntoon

19.11.2025 12:00

webinaari

Pienten yritysten lihaketjussa voima tulee yhteistyön kautta - koko lihaketjun kilpailukyky vahvistuu. Tule kuulemaan näkökulmia pienten yritysten lihaketjun kehittämiseen ja yhteistyön voimaan yrittäjien kokemusten kautta.

Ohjelmassa 19.11.2025 klo 12 - 13.30

  • Tervetuloa, avaus "Näkökulmia lähellä tuotetun lihan ja pienten yritysten lihaketjun kehittämiseen"
  • "Hyvää yhteistyötä - onnistumme yhdessä"  yrittäjien kertomana
    • Hietalan luomutila, Tanja Kyckling
    • Vainion teurastamo, Henri Vainio
    • Lammasosuuskunta voimavarana, Putkisalon kartano, Susanna Nuutinen
    • Lähellä tuotetulle lihalle on kysyntää - ostajan näkökulmia
  • Mitä on tarjolla lihaketjun tuottajille ja yrittäjille
  • Mitä toiveita ja tarpeita yrittäjillä

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 17.11.2025 klo 16 alla olevan painikkeen kautta. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Lihat läheltä - ketju kuntoon LIKE -hanke

Lisätietoa:

Sari Heltelä, lammastuotannon erityisasiantuntija, ProAgria Etelä-Savo, sari.heltelä@proagria.fi 

Sanna Lento-Kemppi, yritysasiantuntija Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ProAgria Etelä-Savo, sanna.lento-kemppi@mkn.fi

Ari-Pekka Juuso, Oulun maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ProAgria Pohjois-Suomi, ari-pekka.juuso@mkn.fi

Kati Virfvell, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ProAgria Keski-Suomi, kati.virfvell@mkn.fi 

fi-euroopan-unionin-osarahoittama_pantone.jpgely_la01_logo___fi_b3___rgb.png

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   19.11.2025 12:00
Päättyy:   19.11.2025 13:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari