Lihat läheltä - ketju kuntoon

19.11.2025 12:00

webinaari

Aloituswebinaari

LIHAT LÄHELTÄ - KETJU KUNTOON

19.11.2025  klo 12.00-13.30

Pienten yritysten lihaketjussa voima tulee yhteistyön kautta - koko lihaketjun kilpailukyky vahvistuu. Tässä webinaarissa mm. kuullaan yrittäjien kertomana, miten yhteistyössä onnistutaan.

Ohjelmassa:

  • Tervetuloa, avaus "Näkökulmia lähellä tuotetun lihan ja pienten yritysten lihaketjun kehittämiseen"
  • "Hyvää yhteistyötä - onnistumme yhdessä"  yrittäjien kertomana
    • Hietalan luomutila, Tanja Kyckling
    • Vainion teurastamo, Henri Vainio
    • Lammasosuuskunta voimavarana, Putkisalon kartano, Susanna Nuutinen
    • Lähellä tuotetulle lihalle on kysyntää - osatjan näkökulmia
  • Mitä on tarjolla lihaketjun tuottajille ja yrittäjille
  • Mitä toiveita ja tarpeita yrittäjillä

ilmoittautuminen ma 17.11.2025 klo 16 mennessä tässä lomakkeella olevan linkin kautta  -- ilmoittautuneille lähetämme linkin webinaariin ti 18.11.2025

Järjestäjä  Lihat läheltä - ketju kuntoon LIKE -hanke

Yhteyshenkilöt / lisätietoa

Sari Heltelä, lammastuotannon erityisasiantuntija, ProAgria Etelä-Savo ry  sari.heltelä@proagria.fi 

Sanna Lento-Kemppi, yritysasiantuntija Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus / ProAgria Etelä-Savo ry sanna.lento-kemppi@mkn.fi

Ari-Pekka Juuso, Oulun maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ ProAgria Pohjois-Suomi ry  ari-pekka.juuso@mkn.fi

Kati Virfvell, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ ProAgria Keski-Suomi ry   kati.virfvell@mkn.fi 

 

  

 

Valitse osallistujamäärä ja klikkaa Ilmoittaudu
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 17.11.2025 16:00

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   19.11.2025 12:00
Päättyy:   19.11.2025 13:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari