Lihat läheltä - ketju kuntoon
19.11.2025 12:00
webinaari
Pienten yritysten lihaketjussa voima tulee yhteistyön kautta - koko lihaketjun kilpailukyky vahvistuu. Tule kuulemaan näkökulmia pienten yritysten lihaketjun kehittämiseen ja yhteistyön voimaan yrittäjien kokemusten kautta.
Ohjelmassa 19.11.2025 klo 12 - 13.30
- Tervetuloa, avaus "Näkökulmia lähellä tuotetun lihan ja pienten yritysten lihaketjun kehittämiseen"
- "Hyvää yhteistyötä - onnistumme yhdessä" yrittäjien kertomana
- Hietalan luomutila, Tanja Kyckling
- Vainion teurastamo, Henri Vainio
- Lammasosuuskunta voimavarana, Putkisalon kartano, Susanna Nuutinen
- Lähellä tuotetulle lihalle on kysyntää - ostajan näkökulmia
- Mitä on tarjolla lihaketjun tuottajille ja yrittäjille
- Mitä toiveita ja tarpeita yrittäjillä
Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 17.11.2025 klo 16 alla olevan painikkeen kautta. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin tapahtumaa edeltävänä päivänä.
Tervetuloa!
Järjestäjä: Lihat läheltä - ketju kuntoon LIKE -hanke
Lisätietoa:
Sari Heltelä, lammastuotannon erityisasiantuntija, ProAgria Etelä-Savo, sari.heltelä@proagria.fi
Sanna Lento-Kemppi, yritysasiantuntija Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ProAgria Etelä-Savo, sanna.lento-kemppi@mkn.fi
Ari-Pekka Juuso, Oulun maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ProAgria Pohjois-Suomi, ari-pekka.juuso@mkn.fi
Kati Virfvell, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ProAgria Keski-Suomi, kati.virfvell@mkn.fi


