Lihat läheltä - ketju kuntoon
19.11.2025 12:00
webinaari
Aloituswebinaari
LIHAT LÄHELTÄ - KETJU KUNTOON
19.11.2025 klo 12.00-13.30
Pienten yritysten lihaketjussa voima tulee yhteistyön kautta - koko lihaketjun kilpailukyky vahvistuu. Tässä webinaarissa mm. kuullaan yrittäjien kertomana, miten yhteistyössä onnistutaan.
Ohjelmassa:
- Tervetuloa, avaus "Näkökulmia lähellä tuotetun lihan ja pienten yritysten lihaketjun kehittämiseen"
- "Hyvää yhteistyötä - onnistumme yhdessä" yrittäjien kertomana
- Hietalan luomutila, Tanja Kyckling
- Vainion teurastamo, Henri Vainio
- Lammasosuuskunta voimavarana, Putkisalon kartano, Susanna Nuutinen
- Lähellä tuotetulle lihalle on kysyntää - osatjan näkökulmia
- Mitä on tarjolla lihaketjun tuottajille ja yrittäjille
- Mitä toiveita ja tarpeita yrittäjillä
ilmoittautuminen ma 17.11.2025 klo 16 mennessä tässä lomakkeella olevan linkin kautta -- ilmoittautuneille lähetämme linkin webinaariin ti 18.11.2025
Järjestäjä Lihat läheltä - ketju kuntoon LIKE -hanke
Yhteyshenkilöt / lisätietoa
Sari Heltelä, lammastuotannon erityisasiantuntija, ProAgria Etelä-Savo ry sari.heltelä@proagria.fi
Sanna Lento-Kemppi, yritysasiantuntija Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus / ProAgria Etelä-Savo ry sanna.lento-kemppi@mkn.fi
Ari-Pekka Juuso, Oulun maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ ProAgria Pohjois-Suomi ry ari-pekka.juuso@mkn.fi
Kati Virfvell, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ ProAgria Keski-Suomi ry kati.virfvell@mkn.fi