Lähikalaa lautaselle – yhdessä kohti kalaisampaa tulevaisuutta
21.11.2023 12:00
Äimäraution raviradan katsomokahvio
Tervetuloa Lähikalaa lautaselle -kick off -tilaisuuteen!
Kuinka lisäämme lähikalan käyttöä ammattikeittiöissä? Millaista yhteistyötä tarvitaan kalastajien, jalostajien ja ammattikeittiöiden välillä? Entä kuinka teemme lähikalan käyttöä näkyväksi kuluttajille tai kouluilla? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan lisää! Luvassa mielenkiintoisia yritys- ja asiantuntijapuheenvuoroja, keskustelua ja yhteistä kehittämistä.
Tapahtuma on maksuton ja suunnattu kalastajille, elintarvikejalostajille, ammattikeittiöille ja asiasta kiinnostuneille.
Ohjelma
12.00 Kahvitarjoilu ja ilmoittautuminen
12.30 Tervetuloa! Lähikalaa lautaselle, Essi Keränen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
13.00 Yrityspuheenvuoro: Pielisen kalajaloste, Juha Halonen
13.30 Yritysyhteistyöllä lähikalatuotteita ammattikeittiöihin – Mitä asioita tuotekehityksessä tulee huomioida?, Jarkko Malmberg, Kaarea Oy
14.00 Työpajatyöskentely – miten lisäämme lähikalaa lautaselle yhdessä
15.50–16.00 Tilaisuuden päätös
Ohjelmamuutokset mahdollisia.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 13.11.2023.
Tilaisuuden järjestävät Lähikalaa lautaselle- ja Maistuvaa meiltä ja muualta -hankkeet.
Virallinen ilmoittautumisaika on päättynyt. Lisätiedot/tiedustele vapaita paikkoja:
elintarvike- ja yritysasiantuntija Essi Keränen, essi.keranen@maajakotitalousnaiset.fi
p. 041 730 9058