Villiyrttikarkelot lautaselle
21.11.2024 16:00
Pohjanlinna, (käynti sisäpihan kautta), ylin ullakkokerros
Mitä villiyrttejä ja luonnon raaka-aineita sinä voisit tarjota Oulun seudun ravintoloille ja ammattikeittiöille keväällä 2025? Luonnontuotteiden kerääjä, jalostaja ja myyjä – tule mukaan valmistautumaan villiyrttien näkymiseen ravintoloissa!
Ohjelma
16.00 Tervetuloa!
16.05 Puheenvuorossa:
- Luonnontuotteet osana ruokakulttuuria Euroopan kulttuuripääkaupunkivuonna 2026 ja yhteistyö ravintoloiden kanssa, Niina Keränen, Oulun Kulttuurisäätiö
- Kokemuksia luonnon raaka-aineista ravintolassa – tarpeet ja mahdollisuudet ammattikeittiössä, keittiömestari Satu Tilus, Lapland Hotels
- Mille luonnontuotteille on kysyntää – kyselytulokset Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin yritysten tarpeista, projektipäällikkö Marja Hannula, Metsäkeskus
17.00 Tauko
17.10 Yhteistä keskustelua:
- Kuinka tarjota raaka-aineita ja tuotteita ravintoloille
- Millaista yhteistyötä voimme tehdä raaka-aineiden keräämiseksi ja tuottamiseksi ravintoloille keruukaudella 2025 ja 2026
17.45 Tilaisuus päättyy
18.00–19.30 Pohjois-Pohjanmaan Luontoalan yrittäjien pikkujoulut
Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille luonnontuoteraaka-aineen keruusta, myynnistä ja toimittamisesta kiinnostuneille. Osallistua voi paikan päällä sekä etäyhteydellä.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 18.11.2024.
Ilta jatkuu Pohjois-Pohjanmaan Luontoalan yrittäjät ry:n jäsenille ja toimintaan tutustumisesta kiinnostuneille pikkujoulujen merkeissä klo 18–19.30.Luvassa luonnontuotemaistiaisia ja yhdessäoloa – nappaa mukaan vaikka neuleprojekti! Päästetään samalla ideat valloilleen, mitä ohjelmaa tulevilla Villiyrttikarkeloilla voisi olla.
Ilmoittaudu pikkujouluihin viestillä popoluontoyrittajat@gmail.com. Kerrothan samalla mahdolliset erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat. Tervetuloa mukaan!
Villiyrttikarkelot lautaselle -tilaisuuden järjestää Luonnontuotteita pohjoisesta -hanke.