Lokal livsmedelsproduktion och livsmedelsförsörjning

4.9.2025 13:00

Tid: 4.9.2025 kl. 12–14 svensk tid

Plats: på distans, Microsoft Teams

Varför är det viktigt att ha lokal livsmedelsproduktion i vår region? Vad krävs för att utveckla livsmedelssäkerheten? Kom den 4 september och lyssna till experter och företag från Finland och Sverige och diskutera mer!

Programmet

  • Krisberedskap och maten - hur Norrbotten kan lära sig genom gränsöverskridande samarbete, expert David Ström, regional beredskap
  • Sätt för jordbrukare att förbättra sin motståndskraft och ekonomiska bärkraft i krissituationer, MTK Birkaland, projektet Säkerhetspålitlighet och lönsamhet ( Huoltovarmuus on kannattavuutta -hanke)
  • Att agera som beredskapsgård utsedd av regeringen, Jari Junno, Ojantakanen gård

Delta på distans via Teams.

Evenemanget är kostnadsfritt och arrangeras av ClimateFood-projektet, Oulu Rural Women’s Advisory Organisation Oulu, Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten och Lapland University of Applied Sciences. Projektet finansieras av Interreg Aurora.

climatefood_new_logos_horizontal-id-524678.png

sdg_cilmatefood.png

Evenemangets tidpunkt

Börjar:   4.9.2025 13:00
Slutar:   4.9.2025 15:00

Lägg till evenemanget i din kalender