WEBINAARITALLENNE: EUROT RUOKINTAPÖYDÄLLE OSA 3: SÄILÖREHU
31.12.2022 00:00
Tilaa tallenne ja kuuntele ammattiasiaa silloin kun sinulle sopii! 8.4.2021 klo 10.30-14.30 pidetty tilaisuus nyt napakkana tallenteena. Eurot Ruokintapöydälle -webinaarisarjan kolmannessa osassa aiheena on säilörehu.
Ohjelmassa
Tervetulosanat - Sini Kuiri, ProAgria Etelä-Pohjanmaa
Kustannuspuntari apuna talouden seurannassa - Sanna Nokka, ProAgria Keskusten Liitto
- Mitkä ovat rehuntuotannon kustannuksesi?
Säilörehun säilöntä ja hävikit sekä niiden taloudellinen merkitys - Arja Seppälä ja Risto Välimaa, Eastman
Sopivasti oikeanlaista säilörehua - Auvo Sairanen, Luke
- Varautuminen huonoon rehuvuoteen
- Muista myös maissin mahdollisuudet
Säilörehuntuotannon riskinhallinta euroina - Jarkko Niemi, Luke
Säilörehun tuotantokustannus - Sari Vallinhovi, ProAgria Etelä- Pohjanmaa
- Mitkä tekijät vaikuttavat eniten säilörehun tuotantokustannukseen?
- Miksi sitä kannattaa laskea?
Webinaarin toteutti Pötsi -hanke.