WEBINAARITALLENNE: EUROT RUOKINTAPÖYDÄLLE OSA 3: SÄILÖREHU

31.12.2022 00:00

Tilaa tallenne ja kuuntele ammattiasiaa silloin kun sinulle sopii! 8.4.2021 klo 10.30-14.30 pidetty tilaisuus nyt napakkana tallenteena. Eurot Ruokintapöydälle -webinaarisarjan kolmannessa osassa aiheena on säilörehu.  

Ohjelmassa

Tervetulosanat - Sini Kuiri, ProAgria Etelä-Pohjanmaa

Kustannuspuntari apuna talouden seurannassa - Sanna Nokka, ProAgria Keskusten Liitto

  • Mitkä ovat rehuntuotannon kustannuksesi?                      

Säilörehun säilöntä ja hävikit sekä niiden taloudellinen merkitys - Arja Seppälä ja Risto Välimaa, Eastman

Sopivasti oikeanlaista säilörehua - Auvo Sairanen, Luke

  • Varautuminen huonoon rehuvuoteen
  • Muista myös maissin mahdollisuudet

Säilörehuntuotannon riskinhallinta euroina - Jarkko Niemi, Luke

Säilörehun tuotantokustannus - Sari Vallinhovi, ProAgria Etelä- Pohjanmaa

  • Mitkä tekijät vaikuttavat eniten säilörehun tuotantokustannukseen?
  • Miksi sitä kannattaa laskea?

 

Webinaarin  toteutti Pötsi -hanke.

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

31.12.2022 00:00

Päättyy:  

31.12.2022 00:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi