Biotalouden menestystarinat – ravinteiden kierron ideat käytäntöön
28.6.2022 12:30
Teams
Hei alkutuottaja ja yrittäjä! Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan biotalouden menestystekijöistä ja ravinteiden kierrosta.
Miten ranskalaisen biotalousalueen menestystekijöitä voitaisiin ottaa käyttöön Suomessa? Miten ravinteiden kiertoa voisi toteuttaa? Kerromme esimerkkejä jo toteutuneista ja rahoitetuista ravinteiden kierron kokeiluista. Webinaarissa saat vinkkejä, miten pääset idean kanssa eteenpäin ja mistä voit saada rahoitusta.
Joukossa ajatukset kirkastuvat - tule inspiroitumaan ja ideoimaan muiden samanhenkisten kanssa!
Ohjelma
Klo 12.30 Aloitus, Karoliina Aalto, ProAgria Keskusten Liitto 
Klo 12.35 Biotalouden menestystarinoita etsimässä – COOPID-hanke, Taru Koskinen, ProAgria Oulu 
Klo 12.45 Mikä tekee ranskalaisesta Grand Est -biotalousalueesta menestystarinan? Anne Sormunen, Bioklusteri Pohjois-Pohjanmaalle ja Sanna Tuomela, Iin Micropolis 
Klo 13.15 Menestystekijät biotalouden menestystarinoiden taustalla – mallia maailmalta, Taru Koskinen, ProAgria Oulu 
Klo 13.30 Rahoitusta ravinteiden kierrätyksen kokeiluihin, Anja Norja, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus 
Klo 13.45 Näin pääset eteenpäin ravinteiden kierrätyksen kehittämisessä, Karoliina Aalto, ProAgria Keskusten Liitto 
Klo 14 Tauko 
Klo 14.10 Yhteinen keskustelu ja ideointi 
Klo 14.55 Yhteenveto ja loppusanat, Karoliina Aalto, ProAgria Keskusten Liitto 
Klo 15 Tilaisuus päättyy
Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen sivun alalaidassa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tapahtumaa.
Webinaarin järjestävät COOPID ja MARIKA-hankkeet.
Lisätietoja
Teija Järvenpää, teija.jarvenpaa@proagria.fi, 044 420 9010 
Taru Koskinen, taru.koskinen@proagria.fi, 041 731 0368

![]()
