Erityisruokavaliot ja vegaaniruoat -ruokatyöpaja

26.3.2024 14:00

Vanajan Parvi

Erityisruokavaliot ovat yhä yleisempiä ja erityistuotteiden markkinat voimakkaassa kasvussa. Aiheuttaako erityisruokavaliot haasteita palvellessasi asiakkaita? Haluatko syventää osaamistasi erityisruokavalioista?

Tule mukaan käytännön työpajaan, jossa valmistamme iltapäivän aikana erilaisia ruokia huomioiden erityisruokavalioita, mm. gluteenittomuus ja vegaaninen ruoanvalmistus. 

Kurssi sopii hyvin ruoka-alan yrittäjille, jotka kaipaavat lisätietoa ja ideoita eri raaka-aineiden käyttöön.


Ilmoittautumiset 19.3. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.

Tilaisuus on maksuton.

Tiedustelut: Suvi Malin, ruoka-asiantuntija, Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry, p. 0400 682 334

Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke.

 

kestava-ruokahame-logorimpsu.png

 

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   26.3.2024 14:00
Päättyy:   26.3.2024 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Vanajan Parvi

Vanajantie 10 b
13110 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet