Erityisruokavaliot ja vegaaniruoat -ruokatyöpaja
26.3.2024 14:00
Vanajan Parvi
Erityisruokavaliot ovat yhä yleisempiä ja erityistuotteiden markkinat voimakkaassa kasvussa. Aiheuttaako erityisruokavaliot haasteita palvellessasi asiakkaita? Haluatko syventää osaamistasi erityisruokavalioista?
Tule mukaan käytännön työpajaan, jossa valmistamme iltapäivän aikana erilaisia ruokia huomioiden erityisruokavalioita, mm. gluteenittomuus ja vegaaninen ruoanvalmistus.
Kurssi sopii hyvin ruoka-alan yrittäjille, jotka kaipaavat lisätietoa ja ideoita eri raaka-aineiden käyttöön.
Ilmoittautumiset 19.3. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.
Tilaisuus on maksuton.
Tiedustelut: Suvi Malin, ruoka-asiantuntija, Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry, p. 0400 682 334
Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke.