Erikoismaitotuotteiden jalostus ja liiketoiminta
14.3.2023 09:00
Webinaari
Erikoismaitotuotteiden innovatiiviset jalostusratkaisut ja liiketoimintamahdollisuudet työpajasarja alkaa!
Koulutus on tarkoitettu erikoismaitotuotteiden (kyytön maito, A2 maito, vuohen maito, lapinlehmän maito) jatkojalostuksesta kiinnostuneille. Koulutuspaketissa käydään läpi pienmeijeritoiminnan perustamiseen liittyviä asioita sekä tarkastellaan pienmeijeritoiminnan kannattavuutta.
Neljässä käytännönläheisessä työpajassa perehdytään erikoismaidon jatkojalostusmahdollisuudet huomioiden mm. luonnontuotteiden ja mausteiden hyödyntämiseen jalostuksessa.
Tuorejuustot ja Juustot (kovat) (2 lähipäivää + webinaarit)
Webinaarit ti 14.3.2023 klo 9-12 ja to 16.3.2023 klo 9-12 (teams)
Tuotekehitystyöpajat 24.-25.3.2022 (lähi)
Hinta 80€
Ilmoittautuminen
Pienmeijeritoiminnan kannattavuus (webinaari)
Webinaari la 15.4.2023 klo 9 - 16 (teams)
Hinta 30€
Ilmoittautuminen
Kouluttajana: Johanna Aho, Johanna Jeesaa tmi, Elintarviketieteiden maisteri
Ilmoittautumiset ja lisätiedot, kaikki koulutukset: www.kao.fi/lyhytkoulutukset
Lähipäivät toteutetaan Kainuun ammattiopiston Seppälän Impilinnassa, Kirkkoahontie 94, Kajaani ja etäpäivät Teams-yhteydellä.
Järjestäjät: KAO ja MKN Itä-Suomi / ProAgria Itä-Suomi KantriKestävä - ja ProYritys Itä-Suomi –hankkeet