Erikoismaitotuotteiden jalostus ja liiketoiminta

14.3.2023 09:00

Webinaari

Erikoismaitotuotteiden innovatiiviset jalostusratkaisut ja liiketoimintamahdollisuudet työpajasarja alkaa!

Koulutus on tarkoitettu erikoismaitotuotteiden (kyytön maito, A2 maito, vuohen maito, lapinlehmän maito) jatkojalostuksesta kiinnostuneille. Koulutuspaketissa käydään läpi pienmeijeritoiminnan perustamiseen liittyviä asioita sekä tarkastellaan pienmeijeritoiminnan kannattavuutta.
Neljässä käytännönläheisessä työpajassa perehdytään erikoismaidon jatkojalostusmahdollisuudet huomioiden mm. luonnontuotteiden ja mausteiden hyödyntämiseen jalostuksessa.

Tuorejuustot ja Juustot (kovat) (2 lähipäivää + webinaarit)
Webinaarit ti 14.3.2023 klo 9-12 ja to 16.3.2023 klo 9-12 (teams)
Tuotekehitystyöpajat 24.-25.3.2022 (lähi)
Hinta 80€
Ilmoittautuminen

Pienmeijeritoiminnan kannattavuus (webinaari)
Webinaari la 15.4.2023 klo 9 - 16 (teams)
Hinta 30€
Ilmoittautuminen


Kouluttajana: Johanna Aho, Johanna Jeesaa tmi, Elintarviketieteiden maisteri
Ilmoittautumiset ja lisätiedot, kaikki koulutukset: www.kao.fi/lyhytkoulutukset

Lähipäivät toteutetaan Kainuun ammattiopiston Seppälän Impilinnassa, Kirkkoahontie 94, Kajaani ja etäpäivät Teams-yhteydellä.

Järjestäjät: KAO ja MKN Itä-Suomi / ProAgria Itä-Suomi KantriKestävä - ja ProYritys Itä-Suomi –hankkeet

logot-kirsi.jpg (18 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

14.3.2023 09:00

Päättyy:  

15.4.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari