European Region of Gastronomy - Voiman Merkit -webinaari
8.5.2023 16:30
Teams
Elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjä, tule tutustumaan alkuperämerkkien mahdollisuuksiin ruokamatkailun ja elintarvikealan kehittämisessä. Saat käyttöösi tuoreimmat tiedot ja pääset keskustelemaan alan asiantuntijoiden kanssa. Tavoitteena on lisätä yrittäjien, kuluttajien ja matkailijoiden tietämystä ruokamatkailuun liittyvistä merkeistä sekä aktivoida yrityksiä hyödyntämään merkkejä oman liiketoiminnan ja tuotteiden kehittämisessä.
OHJELMA
Tervetuloa, Satu Nokkonen, ruoka-asiantuntija, Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry
Leader -toimintaryhmän puheenvuoro, Riitta Bagge, toiminnanjohtaja, Kärki-Leader ry
Mikä on Saimaa European Region of Gastonomy – status Itä-Suomessa ja Etelä-Karjalassa? Päivi Matilainen, yritysasiantuntija, Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry
Minun Karelia a la carte-ravintolani, Ulla Liukkonen, keittiömestari, ruokalähettiläs, Ullan Bistro, Taipalsaaren Wanha Kunnantupa,
D.O. Saimaa-merkin hyödyntäminen ravintolatoiminnassa, Johanna Taylor, yrittäjä, Kahvila Saima Oy, Savonlinna
Saimaa Geopark, Geofood ja EU-nimisuojatuotteet, Satu Nokkonen, ruoka-asiantuntija, Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry
Artesaaniruoka ja Aitojamakuja.fi, Päivi Matilainen, yritysasiantuntija, Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry
Tervetuloa!
Ilmoittautumiset 7.5. mennessä Ilmoittaudu-painikkeen kautta. Osallistumislinkki lähetetään aamupäivällä 8.5.
Tiedustelut: Päivi Matilainen p. 050 564 5152 ja Satu Nokkonen p. 040 574 9337
Tilaisuuden järjestää Voiman merkit Etelä-Karjalassa -hanke